Våra designer

Vårt nätverk av mönsterdesigner skapar mönster exklusivt för våra prenumeranter varje månad. Du som inte är prenumerant kan köpa våra designermönster via vår butik en månad efter publicering för prenumeranter.

Maria Gustafsson

Möt Maria Gustafsson, kanske mer känd som @MariasGarn i stickvärlden? Maria designar både kläder och småstickat bestående av sockor, vantar, mössor, halskragar mm.
– Jag älskar garn, främst naturmaterial och ullen är min absoluta favorit. Ett lokalproducerat rustikt, lite rivigt och lanolinfett ullgarn kan ge mig glädjerysningar säger Maria.

Maria Magnusson

Möt NKS designern Maria Magnusson från Askim strax utanför Göteborg, på Instagram hittar du Maria som @mariamagnussonknitwear.
Marias mönster kommer publiceras har tema av höst så ni får vänta ett tag på ”Marias månad”. Fram till dess får ni en glimt av vem Maria är och kan givetvis köpa hennes tidigare designs i shoppen.

Ragga Eiriksdóttir

Ragga har stickat sedan hon var 9 år gammal, som så ofta på Island går kunskap från generation till generation, men Ragga har även fått lära sig stickning via slöjden i skolan.

Maria Samuelsson

Kanske är du en av alla stickare som har stickat @Garnomeras pyttipannasjal?
I skrivande stund finns över 800 pyttipannaprojekt på Ravelry.
Nu har Nordic Knitting Society förmånen att presentera Maria Samuelsson som en av våra designers! Gissa vad? Marias mönster för NKS kommer att vara en sjal! 

Thea Vesterby

Möt en av våra danska designers, Thea Vesterby, i sticksammanhang troligtvis mer känd som @vesterbycrea. Thea skapar fantastiska kreationer och i hennes mönster hittar du ofta ett spännande teknikinslag. 

Annelie Verbrugge

Möt stickpoddaren och designern @powerofwool som egentligen heter Annelie Verbrugge och är hemmahörande i Glanshammar utanför Örebro. Tillsammans med @Fiberdrama (Marie Östling) pratar hon stickning i podden Hemstickat Podcast.

Helen Olsson

Möt vår designer Helen Olsson, som i stickningssammanhang är mer känd som @Garnfrun på Instagram. Helen har många strängar på sin lyra. Utöver mönsterdesign driver hon en stickpodd på Youtube tillsammans med sin stickkompis Sussie Wermen. (Sussie finns som @sussieknits på Instagram.) Du hittar tjejernas gemensamma konton som podden Garnkärlek i alla sociala kanaler.

Anna Friberg

Sockor, sockor, sockor och så kanske en cowl eller två? Nu har vi glädjen att introducera Anna Friberg, mer känd som @Yarnesty på Instagram, som en NKS-designer!
Anna är en fena på att designa sockmönster, just nu är det strukturmönster på sockorna som lockar Anna allra mest! Vet ni vad det bästa är? Anna kommer designa en serie av fyra sockor till NKS, med lansering i maj, missa inte detta!

Emelie Brandén

Vi har den stora glädjen att presentera Emelie Brandén, på Instagram känd som @bybranden som Nordic Knitting Society´s månadsdesigner och designer i vår sockklubb!
Först ut är Emelie i sockklubben där hon designar en flerfärgsstickad socka som är sockklubbens mönster i september, i november är hon NKS-designer till månadens mönster – en underbar lång tröja som kommer värma oss under vintern!