Nyheter

2022-04-08 KAL för Margit Sweater är igång
Nu är vi igång med att sticka månadens mönster, Sara Starks Margit sweater, tillsammans i vår Knit Along i forumet.
Denna KAL kommer pågå under ungefär en månads tid. Efter det ligger alla inlägg kvar i forumet för dig som vill sticka vid ett senare tillfälle, men då underhålls inte denna KAL av NKS längre.

2022-04-06 Vårt Forum är nu live!
Nu är vårt Forum äntligen live. Ni som registrerat er på sajten kan skriva i forumet, anonyma användare kan enbart läsa. Vi kommer köra två KALs i forumet nu i april: en för månadens mönster – Margit Sweater – som våra prenumeranter har fått tillgång till. Den drar igång på fredag 8 april. Och så kör vi en påskstickning som drar igång under påskhelgen.

2022-04-04 En ny designer har anslutit sig till Nordic Knitting Society: Helen Olsson, @Garnfrun på Instagram
Vi kommer ha en designer för varje månad så att du som prenumerant alltid får ett exklusivt mönster varje månad. När vi lanserade Nordic Knitting Society hade vi sex designers som signat upp sig och idag kan vi med glädje välkomna nummer sju: Helen Olsson, mer känd som @Garnfrun på Instagram. Läs vår intervju med Helen på hennes egen sida här på Nordic Knitting Society.
2022-04-03 Nu finns vi på Google
Många har undrat varför vi inte fanns på Google. Det gör vi nu, det tog bara några dagar för oss att få det på plats.

2022-03-27 Vi är live!
Idag lanserade vi äntligen Nordic Knitting Society – en ny mötesplats för oss som älskar stickning och vill värna om våra nordiska designers. Redan från starten har vi med oss sex stycken underbara designers som ni kan läsa mer om under Designers i menyn.