Sockklubbens mönster – november

Prenumerera på Sockklubben så får du tillgång till ett nytt exklusivt sockmönster varje månad.
Här presenteras sockmönstret för november 2022. Klicka HÄR för att teckna du dig som prenumerant på sockklubben.

Vi välkomnar Annelie Verbrugge som designer även i sockklubben!  Annelie har tidigare designat det vackra setet Floribunda som var månadens mönster i september. 

Är du nyfiken på fler av Annelies mönster hittar du det på hennes Instagram som @Powerofwool

Novembers socka heter November Mist Socks, de stickas uppifrån och ner med en traditionell hällapp och kil.
På framsidan löper en panel av två flätor och ett pilspetsliknande mönster hela vägen ner till tån, säger Annelie om November Mist socks. 

Beskrivningen ges i tre olika vidder och fem fotlängder för att passa många olika storlekar. De här sockorna går fort att sticka eftersom du snabbt lär dig mönsterrapporten och bara vill sticka ett varv till, och ett till…! 

Du vet väl att du kan få support på alla Annelies mönster? Har du funderingar kring mönstret, hittar något som behöver ändras, var snäll och kontakta Annelie på Instagram, du hittar henne på kontot @powerofwool

 Garnförslag
Tunt sockgarn, ca 400 m / 100 g
Till sockarna på bilden har Annelie använt Emelilyknits handfärgat sockgarn, 75% superwash merinoull, 25% nylon, 200 m / 50 g, färgställning Shark.

För att fira lanseringen av November Mist Socks har vi givetvis ett garnsamarbete! När du som medlem i Sockklubben köper sockgarn erhåller du 15 % rabatt på ett köp i Emelilyknits webbshop. 
Länk till webshopen hittar du HÄR
Rabattkod finns i mönstret!

Stickfasthet
32 m x 48 varv = 10 cm i slätstickning

Stickor 
storlek 2,25 mm.
Använd alltid den stickstorlek du behöver för att uppnå den angivna stickfastheten.

Vill du dela dina bilder på sociala medier?
Tagga gärna dina bilder med #novembermistsocks #powerofwoolknitweardesign och #Nordicknittingsociety så kan vi hitta varandras bilder och bli inspirerade!